Panasonic SD253 Instrukcje Operacyjne Strona 1

Przeglądaj online lub pobierz Instrukcje Operacyjne dla Maszyny do wypieku chleba Panasonic SD253. Panasonic SD253 Operating Instructions Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
Operating Instructions & Recipes
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 ... 47 48

Podsumowanie treści

Strona 1

Operating Instructions & Recipes

Strona 6 - To close

/ / / / / 8910111213

Strona 9

/ /12345plastic

Strona 12

CongratulationsThank you for purchasing a Panasonic , SD-253.Successful bread making is an art, requiring good quality ingredient

Strona 17

N NNN N NN N NN N NN N NNNNNNNN N N

Strona 18

N N NN N NNNN

Strona 19

N N NNNNNNNNNNNNNNNNRaisinsN1/2 cupN1 cupN1 cupChopped walnutsN1/3 cupN1/2 cupN1 cupPinenutsN1/4 cupN1/3 cupN1/2 cupPitted black olives, qu

Strona 20

Use BAKE RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This prevents the ingredients from being crushed an

Strona 23

IMPORTANT SAFEGUARDSSAVE THESE INSTRUCTIONS

Strona 29

NN50pitted black olives, quarteredN3/4 cupUse DOUGH RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This pre

Strona 30

N3/4 cupNN 1/4 cup 1/4 cup 2 Tbspsultanasmixed peelpinenuts or chopped almondsN 1/4 cupchopped sundried tomatoesUse BAKE RAISIN for recipes be

Strona 33

Use DOUGH RAISIN for recipes below.Ingredients in italics may be placed in the raisin nut dispenser.This prevents the ingredients from being crushed a

Strona 34

Table of Contents

Strona 45

To removeTo remove / attachTo openTo close

Strona 47

4 hours 30 min - 1 hour15 - 30 min 1 hr 50 min- 2 hr 20 min50 minRESTKNEADRISEBAKEBAKEBAKERAISINProcessselectOptionSizeCrustTimerTotalKeep-Warm

Strona 48

30 - 50 min15 - 30 min1 hour- 1 hr 20 min— 1 hour- 1 hr 30min15 - 25 min2 hr 20 min- 2 hr 50 min50 min 55 min- 1 hr 15 min15 - 25 min1 hr 40 min- 2 h

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag